Damstræde 30, 9220 Aalborg Øst

SOLGT PÅ KUN 10 DAGE - LIGNENDE ANDELSBOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Hyggelig og god andelsbolig med lav ejerudgift beliggende ved Aalborg Universitet

God andelsbolig i stille område med 5 minutters gang til universitetet. Boligen er beliggende tæt på grønne områder med hyggelige stier.

Boligen har 61 m2 med lys stue med udgang til terrasse. Køkkenet er åbent med lyst inventar og fra 2018. På 1. sal findes soveværelse, badeværelse og altan. Alle rum er med velholdte trægulve. I entreen er der klinker.

Andelsboligen har en lav ejerudgift på 2.360 kr. om måneden og er vurderet som energimærkning A2010. Der er lagt nyt tag i 2020. Andelsboligsfordelingen planlægger installation af ny hoveddør i 2022. Andelsboligforeningen er velfungerende med styr på økonomien.

Boligen ligger tæt på det nye sygehus, motorvej, universitetet, børnehave, skole, Føtex, Fakta og Gigantium.

Med andelsboligen følger et velholdt skur på 3 m2 og fælles privat parkering tæt ved boligen og fællesareal. Herudover er der fælles cykelrum og aflåst fællesrum med haveredskaber m.m. Tæt ved boligen ligger en fælles privat parkeringsplads, som er indhegnet og overvåget, og som man har egen p-licens til.

Boligen er velegnet bolig til eks. nye studerende på Aalborg Universitet.

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, Gode indkøbsmuligheder i Fakta & Føtex.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!