Damstræde 39A, 9220 Aalborg Øst

Hyggelig og god 4 værelses andelsbolig beliggende ved Aalborg Universitet

Velholdt og lyst andelsrækkehus med den helt rigtige beliggenhed udbydes nu til salg. Boligen er fra 1986, og er 97 m2 i 2 plan.

I stueplan indeholder boligen entré med hvidt HTH-skab samt hvidt HTH-køkken med nyere greb, bordplade og vask i åben forbindelse med stuen. Stuen har stort vinduesparti og udgang til østvendt terrasse. Desuden er der et lukket depotrum under trappen til 1. sal.

Fra stuen er der trappe til 1. sal, som byder på udnyttet repos på 10 kvm. med repos og depotrum. Der er desuden soveværelse med hvide HTH-skabe og 2 gode børneværelser, heraf det ene har adgang til vestvendt altan samt et pænt HTH-badeværelse med gulvvarme, bruseniche, stenbordplade og vaske-/tørremaskine.

Der er klinker i entre og badeværelse, og bøgeparketgulve i resten af boligen.

Til boligen hører et skur på 5 m2. Herudover er der fælles cykelrum og aflåst fællesrum med haveredskaber m.m. Tæt ved boligen ligger en fælles privat parkeringsplads, som er indhegnet og overvåget, og som man har egen p-licens til.

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, Gode indkøbsmuligheder i Fakta & Føtex.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime