Stammen 14D, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ 2 MÅNEDER! - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Andelsbolig har god indretning og boligerne er beliggende i rolige omgivelser og attraktivt kvarter på Stammen, Gistrup med kort afstand til Lundby Bakker, Ørnehøj Golfbane.
Andelsbolig er indrettet med pænt ældre køkken, bryggers, entré, stor stue med udgang til dejlig udestue og have, stort soveværelse med skabe samt værelse med skab.
Endvidere dejlig udestue med persienner, god terrasse og have samt god carport med godt redskabsrum.

Andelsbolig er på 91 kvm. boligareal i 1 plan samt 8 kvm. udestue indeholdende: entré med garderobe og skab, pænt ældre badeværelse med skabsarrangement med vask, bruseniché og gulvvarme, bryggers/baggang med skabsplads, bord, vask og vaskemaskine og med udgang til dejlig sydøstvendt terrasse, Hyggelig stue med direkte udgang til dejlig udestue og have mod sydvest. Stort soveværelse med skabe og 1 børneværelse med skab. Endvidere godt redskabsskur og der er 3 parkeringspladser ved andelsboligen.

Fra Stammen er der sikker vej til skole og idrætshal ad stier og stilleveje. Busstoppested i kort afstand med afgang til Aalborg hver halve time i dagtimerne.

En spændende andelsbolig med mange muligheder og særdeles attraktiv beliggenhed!

Ring for fremvisning idag på tlf. 6115 1513!

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. bord og bænke, petanquebane. Beliggenheden tæt ved Lundby Bakker og Ørnehøj Golfbane som nærmeste naboer giver mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture, golf) for børn og voksne.