Stammen 24D, 9260 Gistrup

NYT REKORDSALG PÅ 6 DAGE OG SOLGT TIL PRISEN - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Andelsbolig har god indretning og boligerne er beliggende i rolige omgivelser og attraktivt kvarter på Stammen, Gistrup med kort afstand til Lundby Bakker, Ørnehøj Golfbane.
Andelsbolig er moderniseret i 2009 / 2010 med bl.a. nyere flot Designa køkken, bryggers, entré, samt nyere laminatgulve i køkken/stue samt på værelser og nyere skabe/låger på værelser.
Endvidere nyere og flot flisebelagt terrasse samt omkring huset.

Andelsbolig er på 103 kvm. boligareal i 1 plan indeholdende: lys entré med nyere plade klikgulv, pænt badeværelse med skabsarrangement med vask, bruseniché og gulvvarme og med plads til vaskesøjle, nyere og lyst bryggers med skabsplads og med udgang til dejlig sydøstvendt terrasse, Flot, lyst og nyere Designa køkken i åben forbindelse til stuen, Hyggelig og lys stue med et dejligt lysindfald i stuen. Adgang fra stuen til dejlig lukket flisebelagt terrasse mod sydvest. Stort soveværelse med nyere skabe og laminatgulve og 2 børneværelser med nyere skabe og låger. Endvidere 2 mindre redskabsskure og der er 2 parkeringspladser ved andelsboligen samt flere parkeringspladser tæt ved boligen.

Fra Stammen er der sikker vej til skole og idrætshal ad stier og stilleveje. Busstoppested i kort afstand med afgang til Aalborg hver halve time i dagtimerne.

En spændende andelsbolig med mange muligheder og særdeles attraktiv beliggenhed!

Ring for fremvisning på tlf. 61151513!Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. bord og bænke, petanquebane. Beliggenheden tæt ved Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane som nærmeste naboer giver mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture, golf) for børn og voksne.