Roden 80, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Yderst velholdt, lys og indflytningsklar andelsrækkehus fra 2003. Andelsrækkehuset er på 100 kvm. Stort vinduesparti mod syd med hyggelig have og overdækket terrasse med flot udsigt til det skønne Lundby Bakker. Derudover tilhørende carport og egen parkeringsplads lige ved døren. Andelen er centralt beliggende i Gistrup i rolige omgivelser og i kort afstand til eksempelvis idrætsanlæg, skole, institutioner, indkøb mv.

Andelsbolig indeholder: stor lys entré, stort og lyst soveværelse med skabe og udgang til dejlig overdækket terasse, stor og dejlig lys opholdsstue med dejligt lysindfald og med loft til kip og med plads til spisebord og med udgang til dejlig overdækket terasse, 2 gode børneværelser med skabe, separat og lyst køkken med skydedør, stort og lyst badeværelse med bruseniché og vaskemaskine.

Endvidere god carport med integreret udhus, samt egen parkeringsplads lige ved døren. Endvidere en overkommelig og hyggelig overdækket terrasse i ugenerte omgivelser. Endvidere brugsret til fælles grønne områder, parkeringspladser og fælleshus.

En velfungerende og god andelsboligforening med godøkonomi.

En spændende og indflytningsklar andelsbolig!

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513!


Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter i LKB Gistrup. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og specialbutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads mv.. Beliggenheden i nærheden af Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane med mange aktivitetsmuligheder for børn og voksne.