Beltoften 16, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE HUS SØGES TIL KØBERE!

Ejendommen er indrettet med boligareal på 106 kvm. og med nyt tag fra 2009 og opført i gule mursten og med plastic vinduer. Ejendommen er løbende vedligeholdt og i 1999 er der lavet en spændende tilbygning af stue på 26 kvm. med loft til kip og gulvvarme (teknisk status registreret som udestue, derfor ikke med i boligareal på 106 kvm.) Alt udvendigt træværk er netop nymalet i flot mørkegrå farve.


Villa er indrettet med: vindfang/entré, fordelingsgang med plankegulve og adgang til værelse og soveværelse, begge med plankegulve, pænt HTH spisekøkken med spiseplads (kan evt. indrages som ekstra værelse), pænt stort badeværelse med badekar og skabsarrangement, fra baggang er der desuden adgang til ekstra disponibelt rum i den oprindelige garage. Stor og spændende og meget lys sydvendt stue med klinkegulv og gulvvarme og loft til kip og ovenlysvinduer samt stort panorama vinduesparti fra gulv til loft. Køkken kan evt. flyttes ned i stue såfremt man ønsker et nyt køkken/alrum og endnu et værelse i huset. Fra stuen udgang til skøn terrasse med flot fiskedam og stor velanlagt have. Endvidere god carport og overdækket gårdmiljø med indgang til huset. Bagved terrassen er der et godt udhus med loft og god plads til værksted og haveredskaber. Villaen er velegnet til evt. dagplejer med masser af plads.

Kom og oplev en spændende villa med central og attraktiv beliggenhed og en villa med masser af muligheder for børnefamilien.

Ring på tlf. 6115 1513 for fremvisning.


Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter og Ørnehøj Golfbane. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker samt specialbutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, Aalborg Universitet, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker . Beliggenheden ved Lundby Bakker giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne. Endvidere i nærheden af Ørnehøj Golfbane.