Over Bakken 2, Gudumholm, 9280 Storvorde

SOLGT - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE!

Fritliggende nedlagt landejendom med super beliggenhed bestående af 142 kvm. stuehus bygning sammenbygget med 187 kvm. lade og staldbygning. Endvidere fritliggende garage på 30 kvm. Bygninger fremstår pudsede mursten. Der er lagt flot nyt sort ståltag (Dansk Stål) i 2012 på både stuehusbygning og lade- /staldbygning. Endvidere pillefyr anlæg (2001) samt solvarmeanlæg samt der er udskiftet en del vinduer i stuehus og ladebygning.
Gode og solide bygninger med mulighed for indretning af bolig i lade og staldbygning, idet er er flot udsigt til Limfjorden fra ladebygning. Stor grund med hestefold og der er mulighed for indretning af 3 hestebokse i staldbygning. Der er indlagt fibernet med højhastigheds internetforbindelse og TV.

Indretning: Boligen er indrettet med entré, samt badeværelse med bruseniché. mindre vaskehus, opholdsstue (evt. køkken-alrum), køkken med bøgeinventar, spisekammer, soveværelse, mindre værelse/kontor,
1. sal: Repros, 2 store gavlværelser med flot udsigt over naturen, evt. mulighed for at udbygge fra 1. sal ud til stald og ladebygning.

En ejendom med super beliggenhed med mulighed for hestehold, kun 900 meter til Gudumholm / skole / indkøb og gode busforbindelser.

En flot ejendom med masser af muligheder og skal absolut opleves!

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513

Gudumholm er en lille by i det nordøstlige Himmerland med ca. 761 indbyggere og ca. 18 kilometer sydøst for Aalborg og 3 kilometer syd for Storvorde og hører til Aalborg Kommune. Ca. 11 km til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Der er en god folkeskole til og med 9. klasse i Gudumholm samt gode institutioner og idrætsfaciliteter. Gode indkøbsmuligheder og busforbindelser til Aalborg mv.