Elmelunden 24, 9260 Gistrup

SOLGT LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Andelshuset er beliggende på stille og lukket vej, med attraktiv beliggenhed og tæt ved indkøbsmuligheder, skole og Lundby Krat. Desuden to gode legepladser, bord og bænke lige uden for døren og busstoppested for enden af vejen. Ejendommen er hvidpudset med nye træ/alu vinduer, egen carport med tilhørende redskabsskur og dejlig lukket have med sydvendt terrasse.

Andelen er i to plan og er indrettet i stueplan med: Lys entré med garderobe og trappe til 1. sal, separat lyst køkken med god spiseplads og trægulv, dejlig lys stue med trægulv og med udgang til dejlig lukket sydvendt terrasse og have.
1. sal er indrettet med: tre gode værelser samt flot nyere badeværelse med glas bruseniche, gulvvarme og vaskesøjle. Fra repos er der adgang til nyt udnyttet og velfungerende loftsrum på 11 kvm.

Kom og oplev en spændende andelsbolig med særdeles attraktiv beliggenhed i Gistrup.

Ring på 6115 1513 for fremvisning!

Gistrup er en attraktiv by og forstad til Aalborg. Ud over skole, DUS-ordning(SFO) og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, Universitetet, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Krat med mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne. Desuden ligger Ørnehøj golfbane lige i udkanten af Gistrup