Sletten 9, 9270 Klarup

SOLGT PÅ 14 DAGE OG TIL PRISEN - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Nu udbydes yderst velholdt, lys og indflytningsklar andelsrækkehus (Vendia) fra 2004 til salg. Andelsrækkehuset er på 97 kvm. Hyggelig vestvendt have og terrasse og dejlig østvendt terrasse på modsatte side. Derudover isoleret udhus samt egen parkeringsplads. Andelen er centralt beliggende i Klarup i rolige og naturlige omgivelser og i kort afstand til eksempelvis idrætsanlæg, skole, institutioner, indkøb mv.

Andelsboligen indeholder: stor lys entré/gang, separat bryggers med vaskemaskine, skabe, bord samt vask, stort og lyst soveværelse med skabe, børneværelse / kontor med skabe, lyst og dejligt badeværelse med bruseniché, stor og dejlig lys opholdsstue med dejligt lysindfald og med plads til spisebord og med udgang til begge terrasser samt have, dejligt og lyst Svane køkken med spiseplads. Flotte lyse klinkegulve i entré/gang, bryggers og badeværelse. Vinylgulv i køkken og tæpper i 2 værelser samt stue. Overalt i boligen er der gulvvarme.
Integreret isoleret udhus på 5,8 m2 indrettet med ekstra fryser, skabe og arbejdsbord. Endvidere en overkommelig og hyggelig have og terrasser og med brugsret til fælles grønne områder.

En velfungerende og god ejerforening.

En dejlig og indflytningsklar andelsbolig i ugenerte omgivelse!


Klarup er en attrativ by og satellitby til Aalborg med ca. 4.413 indbyggere og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Klarup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Der foreligger spændende udviklingsplaner for hele Klarupområdet med projekt "City in Between"