Sletten 30, 9270 Klarup

SOLGT PÅ 2 MÅNEDER - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Nu udbydes yderst velholdt, lys og indflytningsklar andelsrækkehus (Vendia) fra 2004 til salg. Andelsrækkehuset er på 111 kvm. Hyggelig sydvendt have og terrasse med dejlig el-markise som forlænger de skønne aftener på terrassen og dejlig nordvendt lukket terrasse på modsatte side. Derudover mindre redskabsrum samt egen parkeringsplads tæt ved. Andelen er centralt beliggende i Klarup i rolige og naturlige omgivelser og i kort afstand til eksempelvis idrætsanlæg, skole, institutioner, indkøb mv.

Andelsbolig indeholder: stor entré/hall, separat bryggers med vaskearrangement, skabe, bord samt vask, fordelingsgang, stort og lyst soveværelse med skabe, 2 børneværelse med skabe, lyst og dejligt badeværelse med bruseniché, stor og dejlig lys opholdsstue med dejligt lysindfald og med plads til spisebord og med udgang til begge terrasser samt have, Skønt åbent HTH køkken i åben forbindelse med stuen og med spiseplads. Klinkegulve i entré, gang, bryggers og badeværelse og flotte trægulve i resten af huset.

Integreret udhus, samt egen parkeringsplads lige ved døren. Endvidere en overkommelig og hyggelig have/ terrasser i ugenerte omgivelser. Endvidere brugsret til fælles grønne områder.

En velfungerende og god ejerforening.

En spændende og indflytningsklar andelsbolig!


Klarup er en attrativ by og satellitby til Aalborg med ca. 4.413 indbyggere og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Klarup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Der foreligger spændende udviklingsplaner for hele Klarupområdet med projekt "City in Between"