Refsnæsvej 28, 9293 Kongerslev

SOLGT PÅ 1 MÅNED - LIGNENDE HUS SØGES TIL KØBERE!

Villa beliggende mellem Gudumlund og Kongerslev på stor grund med flot udsigt til marker og natur og nærmeste indkøb er enten i Gudumholm (ca. 5 km.) og Kongerslev (ca. 4,5 km). Busstoppested (ca. 1,8 km) samt skolebus lige ved døren til Gudumholm, Kongerslev og Storvorde.

Ejendommen består af 1 plans villa med boligareal på 111 kvm. og ved siden af huset er der garage samt redskabsrum og dejlig have med udsigt over marker og natur. Ejendommen er delvist moderniseret med bl.a. nyere lavenergivinduer, gavlbeklædning, udvendig fugning, varmepumpe, jordvarmeanlæg mv.

Huset indeholder: Entré og gang , bryggers med skabe og vaskearrangement, Pænt nyere Biga køkken / alrum og hyggelig lys opholdstue, lyst badeværelse med bruseniché, skabe samt gulvvarme, stort soveværelse med skabe og tæpper, 2 gode børneværelser med skabe og tæpper.

En spændende og velholdt ejendom for 1. gangskøberen.
Kongerslev er en by i Himmerland med ca. 1.400 indbyggere. Kongerslev ligger 27 km sydøst for Aalborg og 19 km. sydøst for Aalborg Universitet og nye planlagte Aalborg Universitetshospital. Til Hadsund og Mariager Fjord mod syd er afstanden 23 km. Der er et aktivt foreningsliv og idrætsklub i byen samt dagligvare/butikker samt erhvervsvirksomheder.
Byen er beliggende i stærkt kuperet terræn omgivet af adskillige bakker. Hvert år i august måned afholdes Kongerslev Heste- og Kræmmermarked. Syd for byen ligger Kongerslev Hede der er et bakkeområde på ca. 17 hektarer med seks gravhøje placeret rundt omkring i landskabet. Ca. 5 kilometer øst for byen strækker Danmarks største Højmose, den 55 km2 store Lille Vildmose sig langs Kattegat, som har fået status af Nationalpark med bl.a. besøgscentret Lille Vildmosecentret og med masser af flot natur og rigt dyreliv for naturelskere.