Roden 34, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Nu udbydes yderst velholdt, lys og indflytningsklar andelsrækkehus fra 2003 nu til salg. Andelsrækkehuset er på 120 kvm. med loft til kip på 1. salen. Stort vinduesparti mod syd med hyggelig have med flot udsigt til det skønne Lundby Krat, hvor intet generer udsigten. Her kommer der et fantastisk lysindfald ind i boligen. Derudover tilhørende carport og egen parkeringsplads lige ved døren. Andelen er centralt beliggende i Gistrup i rolig omgivelser og i kort afstand til eksempelvis sportsplads, skole, indkøb mv.

Andelsbolig indeholder: Entre og fordelingsgang ind til godt værelse, flot bryggers med håndvask og plads til tørretumbler og vaskemaskine, samt gæstetoilet. Derudover godt køkken/alrum med skøn spiseplads og udgang til sydvendt terrasse og have, samt opgang til 1. salen.

1. sal med loft til kip indeholder: Rummeligt soveværelse, godt badeværelse med bruseniche, skøn og lys stue med udgang til sydvendt altan med skøn udsigt til Lundby Krat, området og den skønne natur. og med et rigtig fint lysindfald.

Endvidere god carport med integreret udhus, samt egen parkeringsplads lige ved døren. Endvidere en overkommelig og hyggelig have med terrasse, lidt frugttræer og en hyggelig krog i ugenerte omgivelser. Endvidere brugsret til fælles grønne områder og fælleshus.

En velfungerende og god ejerforening.

En spændende andelsbolig!