Eskildshøj 15, Øster Hurup, 9560 Hadsund

SOLGT - LIGNENDE HUS SØGES TIL KØBERE!

Nu udbydes dette sjældne og spændende sommerhus beliggende i 1. klitrække og tæt til stranden og med storslået havudsigt fås det ikke meget bedre. Sommerhus er beliggende på unik, stor og ugenert naturgrund på 3220 kvm. Fra huset er der direkte
adgang til stranden. Sommerhus har gennemgået en større udvendig renovering bl.a. nye terrasser, balkoner, vandskuret, nymalet tag, nye tagrender samt stue på 1. sal mv.

Sommerhus iflg. BBR er på 170 kvm. indeholdende: kælderplan på 77 kvm. heraf 53 kvm. godkendt til beboelse: stort disponibel rum, 2 værelser, badeværelse samt mindre garage/redskabsrum. Stueplan: køkken/alrum med brændeovn og fra køkken udgang til dejlige overdækkede balkoner samt terrasse med storslået havudsigt, 3 gode værelser, badeværelse. 1 sal nyrestaureret stue med flotte asktrægulv og udgang til 2 dejlig overdækkede balkoner med den bedste havudsigt i Øster Hurup.

Mulighed for god lejeindtægt og mulighed for nybyggeri/tilbygning på grunden i 1½ plan og max. 15% af grundens størrelse, dog gælder bygningsreglementets regler for sommerhusområder. Ring og forhør nærmere hos mægler!