Kildevej 30, 9293 Kongerslev

SOLGT - LIGNENDE HUS SØGES TIL KØBERE!

Centralt beliggende villa i Kongerslev og på stor parklignende grund med storslået udsigt til marker og natur.

Ejendommen består af 1½ plans villa med boligareal på 224 kvm. og ved siden af huset stort isoleret garage/anneks/redskabsrum på 72 kvm. med mulighed for (selvstændig virksomhed, webshop, IT, liberalt erhverv, dagplejer mv.) eller benyttelse som gildesal, lege/hobbyrum. Endvidere stor carport med plads til 3 biler samt tilhørede udhus. Præsentabel indkørsel og flot flisebelagt terrasse foran huset og med flot haveanlæg. Endvidere 2 andre dejlige flisebelagte terrasser ved enden af huset og på den anden side og med stor og flot have med hyggelig havedam og med storslået udsigt til marker og natur.

Huset indeholder: stueplan: stort bryggers med masser af skabsplads, Pænt stort køkken / alrum og hyggelig stue med brændeovn, kontor , stor lys spisestue med udgang til terrasse og haven og fra stuen adgang til stort soveværelse samt trappe til 1. sal, dejlig entré med adgang til badeværelse.
1. sal med 7 kviste som giver god udnyttelse af 1. sal: stort repros/stue/alrum med udgang til dejlig balkon med storslået udsigt til marker og natur. 4 store og gode børneværelser samt lyst badeværelse.

En spændende og flot ejendom med masser af muligheder for den pladskrævende familie.


Kongerslev er en by i Himmerland med ca. 1.400 indbyggere. Kongerslev ligger 27 km sydøst for Aalborg og 19 km. sydøst for Aalborg Universitet og nye planlagte Aalborg Universitetshospital. Til Hadsund og Mariager Fjord mod syd er afstanden 23 km. Der er et aktivt foreningsliv og idrætsklub i byen samt dagligvare/butikker samt erhvervsvirksomheder.
Byen er beliggende i stærkt kuperet terræn omgivet af adskillige bakker. Hvert år i august måned afholdes Kongerslev Heste- og Kræmmermarked. Syd for byen ligger Kongerslev Hede der er et bakkeområde på ca. 17 hektarer med seks gravhøje placeret rundt omkring i landskabet. Ca. 5 kilometer øst for byen strækker Danmarks største Højmose, den 55 km2 store Lille Vildmose sig langs Kattegat, som har fået status af Nationalpark med bl.a. besøgscentret Lille Vildmosecentret og med masser af flot natur og rigt dyreliv for naturelskere.