Knasten 110, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Andelsrækkehus er velholdt og med god indretning og med nyere tag fra 2008/2009 samt nye gavlbeklædninger og andel ligger som nr. 3 i rødstenskædehus med 4 andele.

Andelsbolig er på 77 kvm. boligareal i 2 plan indeholdende: lys entré, flot lyst badeværelse med hvide klinker på gulv og vægge, gulvvarme, flot lyst skabsarrangement med vask samt bruseniché i hjørnet, bryggers med bord og skabsplads samt vaskemaskine og med udgang til dejlig sydøstvendt terrasse samt foreningens fællesarealer, pænt og lyst køkken i åben forbindelse til stuen, Hyggelig og lys stue med stort karnap vinduesparti, der giver et dejligt lysindfald i stuen. Adgang fra stuen til dejlig lukket terrasse mod vest. 1. sal er der 2 gode værelser med skabe samt mindre repros. Endvidere mindre redskabsskur og der er parkeringspladser tæt ved andelsboligen.

Fra Knasten er der sikker vej til skole og idrætshal ad stier og stilleveje. Busstoppested i 3 min. afstand med afgang til Aalborg hver halve time i dagtimerne.

En spændende andelsbolig med mange muligheder og særdeles attraktiv beliggenhed!
Se mere om andelsboligforeningen på www.bogeknasten.dk
Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Krat og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads, grill- og bålplads samt fodboldbane. Beliggenheden med Lundby Krat og Ørnehøj golfbane som nærmeste naboer giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.